Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ! (Κερδίστε δώρα σημαντικής αξίας!)



(Κάντε like, share, μπείτε στο blog μας, πείτε μας τη γνώμη σας και μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα τρία υπέροχα προϊόντα των ματιών, ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες!)

Τίποτα πιο όμορφο από ένα ζεστό βλέμμα… Μέσα στα μάτια μας αντανακλάται η ψυχή μας! Είναι χρέος μας λοιπόν, να φροντίζουμε τις δυο «ζεστές λίμνες» του προσώπου μας για να είμαστε όμορφες και λαμπερές!
Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πιο ντελικάτη και ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας. Το δέρμα είναι εξαιρετικά λεπτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.  Η κούραση, η αϋπνία, η ατμοσφαιρική ρύπανση και το μακιγιάζ δρουν επιβαρυντικά με συνέπεια να χάνεται η ελαστικότητα του δέρματος και να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι και ρυτίδες. Σύμμαχός σου για να αποκτήσεις σφριγηλή, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι το τρίπτυχο Eye Cream,Gingko Biloba και Awakening Serum!

Eye CreamH μαγική φροντίδα για καθημερινή ζωντάνια!
Η Eye Cream είναι ειδικά μελετημένη για να απαλύνει τις ρυτίδες των ματιών και να εμποδίζει τον σχηματισμό τους! Συσφίγγει, ενυδατώνει και τονώνει πολύ αποτελεσματικά χάρις στα πλούσια εκχυλίσματά της από χαμομήλι, γλυκόριζα, Gingko biloba και υαλουρονικό οξύ!
Οδηγίες χρήσης:  Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα. Απλώνουμε μια ικανοποιητική ποσότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και κάνουμε ελαφρύ μασάζ.

Gingko Biloba: Η σούπερ τροφή της επιδερμίδας!
Το Gingko Biloba είναι ένα gel που βοηθάει στην αποσυμφόρηση των αγγείων και την βαθιά ενυδάτωση. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α,E,C, υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα του θαυματουργού φυτού Gingko biloba. Παρέχει πλούσια τροφή στο δέρμα προστατεύοντας το από τις καθημερινές κακουχίες σαν ασπίδα υγρασίας! Είναι το ιδανικό gel για εντατική θεραπεία ενυδάτωσης και συνίσταται ιδιαίτερα για τους μαύρους κύκλους! Aπαραίτητο για κάθε τύπο δέρματος!
Οδηγίες χρήσης:  Χρησιμοποιείται ως βάση κάτω από την κρέμα ημέρας ή και νύχτας.

Awakening Serum: Το ξύπνημα της νιότης!
Ο μοναδικός ορός αντιγήρανσης Awakening Serum κάνει άμεση λείανση των ρυτίδων! Είναι πλούσιος σε συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά, υαλουρονικό οξύ, ελαστίνη, εκχυλίσματα γλυκύρριζας και αιθέρια έλαια δενδρολίβανου! Συσφίγγει, τονώνει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση και την παραγωγή κολλαγόνου! Προσφέρει άμεση αντιοξειδωτική δράση! Οι ρυτίδες μειώνονται εμφανώς και η επιδερμίδα εμφανίζεται ανανεωμένη, σφριγηλή και νεανική! Ιδιαίτερα δραστικό για τις ρυτίδες των ματιών!


Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, κάτω από την κρέμα ημέρας ή/ και νύχτας.

5 σχόλια:

  1. Καταπληκτική η κρέμα των ματιών! Πολύ αποτελεσματική, απαλύνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει και δεν ερεθίζει καθόλου! Είναι η αγαπημένη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικά προϊόντα...ότι καλύτερο για το πρόσωπο!! Χρησιμοποιώ το gingko biloba συνέχεια, ειναι καταπληκτικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικά καλλυντικά, νιώθεις κατευθείαν το δέρμα σου να αναζωογονείται! Η Eye Cream τεντώνει κατευθείαν το δέρμα των ματιών! Οι "μπίλιες" του Gingo Biloba εισχωρούν στην επιδερμίδα, την ενυδατώνουν και την κάνουν να λάμπει! Keep going!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την πρώτη μέρα που δοκίμασα το Gingo Biloba ενθουσιάστηκα και δεν το αλλάζω με τίποτα! Το θαυματουργό αυτό gel είναι τέλειο για τα μάτια καθώς τα ξεκουράζει και δεν τα ερεθίζει καθόλου. Το χρησιμοποιώ και σε όλο το πρόσωπο γιατί αφήνει την επιδερμίδα δροσερή, ενυδατωμένη, λαμπερή, με ένα "υγρό" αποτέλεσμα χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας! Δοκιμάστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτική η κρέμα των ματιών Eye Cream

    ΑπάντησηΔιαγραφή