Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Rosemarin- Eλιξίριο Νεότητας για το σώμα σας! ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΟΛΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ! Πληρώνετε 1 προϊόν (30 ευρώ) ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 2!

Rosemarin- Ελιξήριο Νεότητας! 

Φυσικό gel σώματος πλούσιο σε αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, κισσού, αχιλλαίας και άλλων θεραπευτικών βοτάνων που τονώνουν και αναζωογονούν! Βελτιώνει την κυκλοφορία και ξεκουράζει τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια. Καταπολεμά τους κιρσούς, φλεβίτιδα και κυτταρίτιδα! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει, με τη δύναμη των αιθερίων ελαίων θα νιώσετε την Άνοιξη και την ανανέωση στο σώμα σας. Ξεκούραστα πόδια σημαίνει και ξεκούραστο πρόσωπο!

ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ- ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!: 
Το δενδρολίβανο είναι ένα θεραπευτικό βότανο με πολλαπλή δράση! Παρουσιάζει , κατευναστικές, αντιφλεγμονώδεις, αντί-ηπατοτοξικές, σπασμολυτικές, διουρητικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Περιέχει συστατικά που μπορούν να επάγουν τη διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος, παράλληλα, περιέχει ενώσεις που ασκούν αντι-φλεγμονώδεις δράσεις. Διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, γεγονός που το καθιστά θαυματουργό σύμμαχο για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας! Τέλος, το άρωμα του δενδρολίβανου θεωρείται ότι καταπολεμά την πνευματική κόπωση, καθώς και ότι ενισχύει τη συγκέντρωση και την αιμάτωση του εγκεφάλου!

ΚΙΣΣΟΣ- ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ!: Το εκχύλισμα Κισσού είναι ιδιαίτερα γνωστό για τη χρήση του σε προϊόντα για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Οι σαπωνίνες που περιέχει βοηθούν τα αποθηκευμένα λίπη που βρίσκονται εγκλωβισμένα στο λιπώδη ιστό να επιστρέψουν στο κυκλοφορικό σύστημα και να αποβληθούν ή να καταναλωθούν ως πηγή ενέργειας. Ταυτόχρονα, συσφίγγουν τους ιστούς της περιοχής από την οποία έχει αφαιρεθεί το περιττό λίπος. Τα ενεργά συστατικά του Κισσού συμβάλλουν επίσης στη μείωση της κυτταρίτιδας, αυξάνοντας την αιμάτωση της περιοχής και διαλύοντας τη μάζα νερού και λίπους που βρίσκεται ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό.


Οδηγίες χρήσης Rosemarin gel: Mετά το μπάνιο σας απλώστε με ανοδικές, κυκλικές κινήσεις, θα αισθανθείτε άμεσα δροσιά, ξεκούραση και ανακούφιση!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Body upRose Amour
Κρέμα σώματος πολλαπλής δράσης! Περιποιείται, ενυδατώνει, τονώνει αποτελεσματικά το δέρμα! Χάρις στα πλούσια εκχυλίσματα τριαντάφυλλου και κυπαρίσσι, στις βιταμίνες Β και Ε,  αναπλάθει και συσφίγγει το δέρμα! Βοηθά αποτελεσματικά στη βελτίωση των ραγάδων και στις ευρυαγγείες και βελτιώνεται αισθητά η κυκλοφορία!  Το άρωμα του Rose Amour θα σας σαγηνέψει!


Οδηγίες χρήσης: Απλώστε την κρέμα Body up σε όλο το σώμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ και επιμένοντας στα σημεία που εμφανίζουν χαλάρωση, ραγάδες ή πρόσφατες ουλές. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου