Τρίτη 4 Απριλίου 2017

MONΑΔΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Ανοιξιάτικο ΔΩΡΟ για την υγεία και την ομορφιά σας!

Ολοκληρωμένο πακέτο ομορφιάς- ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!

Τα αγαπημένα σας GINGKO BILOBA, TOP SECRET, ANAPLASTIKI CREAM και
 DEUX SOLEILS όλα μαζί από 145 στα 100ευρώ! 


                    GINGKO BILOBA
ΑΣΠΙΔΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ!ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!

Ένα επαναστατικό προϊόν για υγιές και όμορφο πρόσωπο!
 Το Gingko biloba  είναι ένα serum που βοηθάει στην αποσυμφόρηση των αγγείων και την βαθιά ενυδάτωση. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α,E,C, υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα του θαυματουργού φυτού Ginkgo biloba, γλυκόριζας, τριαντάφυλλου και άνθη νερατζιάς! Παρέχει πλούσια τροφή στο δέρμα προστατεύοντας το από τις καθημερινές κακουχίες σαν ασπίδα υγρασίας! Είναι το ιδανικό serum για εντατική θεραπεία ενυδάτωσης και συνίσταται ιδιαίτερα για τους μαύρους κύκλους και κουρασμένα μάτιαAπαραίτητο για κάθε τύπο δέρματος!  Όσοι το έχουν δοκιμάσει το έχουν λατρέψει! 

Anaplastiki Cream- Για απόλυτη απαλότητα!
Αnaplastiki Cream

Μία κρέμα για κάθε τύπο δέρματος χάρις στην πλούσια περιεκτικότητά της σε αντιφλογιστικά εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες Α και Ε, λεβάντα, χαμομήλι και γλυκύρριζα. Είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα και αλλεργικά δέρματα! Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά τους ερεθισμούς, ενυδατώνει το δέρμα και αναπλάθει τα κύτταρα!



Τop Secret- Καθημερινή ενυδάτωση!

Ενυδατώνει καθημερινά πολύ βαθιά το δέρμα διώχνοντας αμέσως τα σημάδια της κούρασης! Το μυστικό του είναι η απόσταξη τριαντάφυλλου, δενδρολίβανου, άνθη νερατζιάς και υαλουρονικό που περιέχει!

Οδηγίες χρήσης:  Kάνουμε spray 2-3 φορές την ημέρα, πριν ή και μετά τη χρήση του Gingko biloba, πάνω από την Anaplastiki cream  και το αφήνουμε να απορροφηθεί! Mπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενυδατώνει, διώχνει την κούραση και δεν αλλοιώνει το μακιγιάζ!



Deux Soleils





Sun Protective "Deux Soleil"


Kρέμα προστατευτική, αντηλιακή και υδατική με make up. Παρέχει πλήρη κάλυψη και παράλληλα προστατεύει αποτελεσματικά ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας χάρις στον δείκτη προστασίας και στα φυτικά εγχυλίσματα από χαμομήλι και αλόη! Κατάλληλη για όλους τους τύπους δερμάτων. Ενδεδειγμένη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες στον ήλιο με αποτελεσματικό δείκτη προστασίας SPF30+. Προστατεύει, ενυδατώνει και παράλληλα καλύπτει τυχόν ατέλειες! 

Οδηγίες χρήσης: Xρησιμοποιείται καθημερινά όπως μια απλή κρέμα ημέρας. Για σωστή προστασία ανανεώνετε ανά 2-3 ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου