Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Η μοναδική ενυδατική αντιηλιακή κρέμα με απόλυτη κάλυψη, προστασία, ενυδάτωση και λάμψη!!!!!!!!!!!

Θέλετε να συνδυάσετε αντηλιακή προστασία και αποτελεσματική κάλυψη; 



Έχουμε να σας προτείνουμε μια ειδικά σχεδιασμένη αντηλιακή κρέμα με φυσικά συστατικά που συνδυάζει 
  • τέλεια προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και από τους ρύπους της ατμόσφαιρας,  
  • λειτουργεί ως make up με extra κάλυψη ακόμα και για τις δύσκολες περιπτώσεις 
  • και παράλληλα ενυδατώνει χωρίς να αυξάνει τη λιπαρότητα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δερμάτων ακόμα και για δέρματα με ακμή- σπυράκια! 
  • Deux Soleil
  • Ενδεδειγμένη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες στον ήλιο με αποτελεσματικό δείκτη προστασίας.
Top secret
Για ακόμη καλύτερη κάλυψη προτείνουμε να το συνδυάσετε με το ενυδατικό top secret, πριν και μετά το μακιγιάζ σας.
Top Secret

Ενυδατώνει καθημερινά πολύ βαθιά το δέρμα διώχνοντας αμέσως τα σημάδια της κούρασης! Το μυστικό του είναι τα φυτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, δενδρολίβανου, άνθη λεμονιού και νεραντζιάς!

Για καθημερινή και βαθιά ενυδάτωση πριν την αντιηλιακή σας deux soleils χρησιμοποιήστε ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, με την κατάλληλη ενυδατική:

Για ευαίσθητα δέρματα:

Anaplastiki cream
Μία κρέμα ειδική για  τα ευαίσθητα δέρματα χάρις στην πλούσια περιεκτικότητά της σε αντιφλογιστικά εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες Α και Ε, λεβάντα, χαμομήλι και γλυκύρριζα. Είναι κατάλληλη ακόμα και για   αλλεργικά δέρματα! Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά τους ερεθισμούς, ενυδατώνει το δέρμα και αναπλάθει τα κύτταρα!



Για λιπαρά δέρματα:

Achilea cream
Μια δροσερή κρέμα για λιπαρές επιδερμίδες με προβλήματα ακμής! Καταπραΰνει τους ερεθισμούς ενώ ταυτόχρονα επουλώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Η δράση της στηρίζεται στις ιδιότητες της αχιλλέας, του λεμονιού και της κανέλας!



Για κανονικά και ξηρά δέρματα:

Rose cream
Κρέμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, φυτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου και υαλουρονικό οξύ που προσφέρουν συνεχή ενυδάτωση και προστασία ενάντια στη φθορά του χρόνου! Διατηρεί το δέρμα δροσερό και ελαστικό, χαρίζοντας βελούδινη όψη και ζωντάνια. Το άρωμα του τριαντάφυλλου ξυπνά και χαϊδεύει όλες τις αισθήσεις, διώχνοντας την ψυχική κούραση, χαρίζοντας σας μια υπέροχη διάθεση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου