Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Ολοκληρωμένη περιποίηση αντιγήρανσης!

ΑΠΟ 200 ΜΟΝΟ 95ευρώ 4 προϊόντα μαζί! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΆ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!                                                            ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

Βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και αντιγηρανση με τη Μοringa cream για πρωί και βράδυ, απόλυτη περιποίηση για τα μάτια σας με την Eye cream, βαθιά ενυδάτωση με το Top secret και άμεση προστασία από τον ήλιο και κάλυψη με την Deux soleils!

Moringa cream

    Μια ισχυρή αντιγηραντική, συσφιγκτική και ανορθωτική κρέμα/oρός με έλαια και εκχυλίσματα από τα καλύτερα και πιο θεραπευτικά βότανα με τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον,ενσωματώσαμε έλαιο και εκχυλίσματα από το σπουδαίο και θεραπευτικό βότανο Moringa oleiferaπλούσιο σε βιταμίνες! Επιπλέον, περιέχει υαλουρονικό τριών επιπέδων με το μικρότερο μοριακό βάρος και σε πεπτίδια και αμινοξέα για το γέμισμα και τη λείανση των ρυτίδων! Ενδείκνυται για ξηρά, αφυδατωμένα και κουρασμένα δέρματα. Άμεση θρέψη και εμπλουτισμός του δέρματος έως τις βαθύτερες στοιβάδες με ολοκληρωμένη δράση!

Eye Cream- Για τα μάτια σας μόνο!


 Η Eye Cream είναι ειδικά μελετημένη για να απαλύνει τις ρυτίδες των ματιών και να εμποδίζει τον σχηματισμό τους! Συσφίγγει, ενυδατώνει και τονώνει πολύ αποτελεσματικά χάρις στα πλούσια εκχυλίσματά της από χαμομήλι, τίλιο, Gingko biloba και υαλουρονικό οξύ!
Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα. Απλώνουμε μια ικανοποιητική ποσότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και κάνουμε ελαφρύ μασάζ.


Sun Protective "Deux Soleil"

Kρέμα προστατευτική, αντιηλιακή και υδατική με make up σε τρεις αποχρώσεις. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δερμάτων. Ενδεδειγμένη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες στον ήλιο με αποτελεσματικό δείκτη προστασίας. Προστατεύει, ενυδατώνει και παράλληλα καλύπτει τυχόν ατέλειες.









Τop Secret  
Ενυδατώνει καθημερινά πολύ βαθιά το δέρμα διώχνοντας αμέσως τα σημάδια της κούρασης! Το μυστικό του είναι τα φυτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, δενδρολίβανου, άνθη λεμονιού και νερατζιάς!

Οδηγίες χρήσης:  Kάνουμε spray 2-3 φορές την ημέρα, και το αφήνουμε να απορροφηθεί! Μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με την αντηλιακή σας Deux soleil, βοηθώντας στην κάλυψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου