Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ BOTANΩΝ (ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ!)

Το τριαντάφυλλο τοποθετείται στην κορυφή του φυτικού βασιλείου και αποτελεί την έκφραση της απόλυτης αρμονίας και ομορφιάς! Τα ευεργετικά συστατικά του τριαντάφυλλου το καθιστούν ελιξίριο υγείας και ομορφιάς!  Σύμβολο της θεάς Αφροδίτης από τα πανάρχαια χρόνια χρησιμοποιήθηκε για το υπέροχο, μεθυστικό άρωμά του και για τις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητές του που σήμερα πλέον έχουν αποδειχθεί επιστημονικά από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου! Μερικές από τις πολυάριθμες ιδιότητες του είναι οι εξής:

  • περιέχει βιταμίνες  C,B,Ε και K
·         βοηθά στην οργάνωση της μνήμης
·         περιέχει μεγάλες ποσότητες ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα από τον οργανισμό μας για την υγεία και την ανανέωση των κυττάρων όπως ασβέστιο, σίδηρος, κάλιο, μαγνήσιο, νάτριο, φώσφορος και ψευδάργυρος
·         είναι πλούσια σε σάκχαρα, φαινολικές ενώσεις, ταννίνες, καροτενοειδή, τοκοφερόλη, βιοφλαβονοειδή, ω-3, ω-6 και ω-9 λιπαρά
·         διεγείρει την έκκριση της  σεροτονίνης, της ορμόνης της ευτυχίας,  στις συνάψεις των νευρώνων του εγκεφάλου και ηρεμεί άμεσα από το στρες, εξισορροπώντας  το νευρικό σύστημα.
·         μειώνει την αίσθηση του πόνου, και βοηθά στην χαλάρωση και ηρεμία.
·         όταν προσλαμβάνεται μέσω της επιδερμίδας μέσω των καλλυντικών δημιουργεί ένα «φράχτη» προστασίας στο δέρμα προστατεύοντας από την εισχώρηση και μόλυνση από παθογόνους παράγοντες αλλά επίσης συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα, εμποδίζοντας την αφυδάτωση
·         έχει αντιβακτηριαδιακή και αντιμυκητιακή δράση
·         αποτελεί αντιγηραντικό παράγοντα, επιβραδύνοντας την πρόωρη γήρανση
·         συνιστά φυσικό αντιοξειδωτικό, που προστατεύει από τις παρενέργειες του οξειδωτικού στρες και της ηλιακής ακτινοβολίας
e
e    EΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΔΕΡΜΑ!


Rose Soap (200ml)
Απαλό υγρό σαπούνι για το πρόσωπο με αντιβακτηριδιακή και αντιοξειδωτική δράση! Κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα! Πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, χαμομηλιού, λεβάντας δενδρολίβανου, φασκόμηλου και μέντας! Καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα, ρυθμίζει την λιπαρότητα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας λάμψη, βαθιά ενυδάτωση και μεταξένια όψη! Το άρωμα του τριαντάφυλλου ξυπνά και χαϊδεύει όλες τις αισθήσεις, διώχνει την κούραση, ανανεώνει και σας χαρίζει μια υπέροχη διάθεση!

      Rose Aloe Calming Lotion (200ml)

Μια απαλή λοσιόν πλούσια σε αλόη και εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, λεβάντας και δενδρολίβανου! Ηρεμεί τις κοκκινίλες, ερεθισμούς και ξηρότητα. Επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος!

         Rose Cream (50ml)

Κρέμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, φυτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου και υαλουρονικό οξύ που προσφέρουν συνεχή ενυδάτωση και προστασία ενάντια στη φθορά του χρόνου! Διατηρεί το δέρμα δροσερό και ελαστικό, χαρίζοντας βελούδινη όψη και ζωντάνια. Το άρωμα του τριαντάφυλλου ξυπνά και χαϊδεύει όλες τις αισθήσεις, διώχνοντας την ψυχική κούραση, χαρίζοντας σας μια υπέροχη διάθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου