Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

BODY UP CREAM! ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ, ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ!

Μια βελούδινη κρέμα σώματος για ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος με πολλαπλή δράση!
· Έχει αγγειοσυσταλτικές ιδιότητες λόγω των εξειδικευμένων βοτάνων που περιέχει, μειώνοντας εμφανώς τις ραγάδες και τις ευρειαγγείες του δέρματος!
· Χάρις στα εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο, κυπαρίσσι και κισσό συσφίγγει την επιδερμίδα και χαρίζει στο σώμα την απαραίτητη σφριγηλότητα!
· Βελτιώνει αισθητά την κυκλοφορία και ανακουφίζει από την κούραση της καθημερινότητας!
· Έχει εξαιρετική επουλωτική και αναπλαστική δράση!
· Το μεθυστικό άρωμα του τριαντάφυλλου και της βανίλιας ξυπνά και χαϊδεύει όλες τις αισθήσεις διώχνοντας τη ψυχική κούραση και μας γεμίζει ικανοποίηση, καλύπτει κάθε ανάγκη μας για γλυκό και μας κάνει να νιώθουμε απόλαυση και πληρότητα!
· Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα βελούδινο, απαλό και αισθησιακό δέρμα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση!


Οδηγίες χρήσης:
Απλώνετε ένα ελαφρύ στρώμα σε όλο το σώμα. Επιλέγετε ιδιαίτερα τα σημεία που έχετε περισσότερη χαλάρωση , κυτταρίτιδα ή πρόσφατη ουλή. Κάνετε μασάζ  και αφήστε την Body up cream να κάνει τα υπόλοιπα για εσάς.! Χαλαρώστε και απολαύστε το μεθυστικό της άρωμα και επωφεληθείτε από την αρωματοθεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων του τριαντάφυλλου και της βανίλιας!

Για ολοκληρωμένη απόλαυση συνδυάστε τη με την  Rose cream, η αγαπημένη ενυδατική, αντιρυτιδική και  αντιγηραντική κρέμα προσώπου με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου κολαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό!

ΧΑΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου