Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

PEELING LIFTING!

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΤΩΡΑ! 
MOΛΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ!

            Η επιδερμίδα μας  αποτελείται από κύτταρα που με τη πάροδο του χρόνου φθείρονται και πεθαίνουν ακολουθώντας τη φυσική πορεία φθοράς του οργανισμού. 
             Με το PEELING– LIFTING  αποβάλλονται τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, δραστηριοποιείται η αναγέννηση των κυττάρων και εφοδιάζεται το δέρμα με νέα κύτταρα. Το δέρμα ανανεωμένο, παράγει γρηγορότερα κολλαγόνο και ελαστίνη, εξαλείφοντας άμεσα και θεαματικά τις ρυτίδες. Χάρη στην ειδική του σύνθεση με τα βιοενεργά συστατικά και με τη δύναμη των αιθέριων ελαίων που δρουν κατευθείαν στον πυρήνα των κυττάρων διεγείροντας τον μεταβολισμό, κάνει θαύματα στο δέρμα. Για όλη την θεραπεία θα χρειαστείτε οπωσδήποτέ να προμηθευτείτε την Αnaplastiki κρέμα, Althea Soap, Rose Aloe Calming Lotion, Lavender toner και προαιρετικά το Balsam oil ανά περίπτωση. Η θεραπεία διαρκεί 8 ημέρες και σας συστήνουμε το λιγότερο δύο επισκέψεις ενυδάτωσης.

              Όπως ο οργανισμός μας έτσι και το δέρμα χρειάζεται ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για να διατηρηθεί και να γίνει πιο ανθεκτική στη φυσική γήρανση και στους εξωτερικούς παράγοντες. 
              Χρησιμοποιώντας τα συστατικά που γνωρίζουμε ότι αποτελούν την ίδια τη δομή του κυττάρου δηλαδή Vit (A-B-C-E) και ιχνοστοιχεία (μαγνήσιο, χρυσό, άργυρο, σελήνιο, ψευδάργυρο) και τη γνωστή φιλοσοφία μας ότι το μεγαλύτερο χημικό εργαστήριο είναι η φύση, διαλέξαμε βότανα που περιέχουν μεγάλες δόσεις από φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες) και φυσικά οξέα και δημιουργήσαμε για εσάς το νέο μας PEELING– LIFTING,ανανέωσης, αντιγήρανσης! 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

· Εξαφανίζει άμεσα και ορατά ρυτίδες, λεκέδες, σημάδια ακμής.
· Καταπολεμά την χαλάρωση και διορθώνει το οβάλ του προσώπου
· Το δέρμα αποκτά σφρίγος, ελαστικότητα και λάμψη
· Προστατεύει το δέρμα από την βλαβερή ακτινοβολία
· Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες
· Επιτρέπει την ελεύθερη οξυγόνωση
· Δεν προκαλεί καμία αλλεργία
· Δεν έχει καμία παρενέργεια

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2107213860 ΚΑΙ 2107213546 ΩΡΕΣ 10-2 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-2 ΚΑΙ 4-8.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου