Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ!

Το τριαντάφυλλο αποδεικνύεται άνθος-ευλογία για όλες τις αισθήσεις μας αλλά και για την υγεία μας. Με το γλυκό του άρωμα ανοίγει την καρδιά, ανακουφίζει από συναισθηματικά προβλήματα, μετατρέπει την πίεση και την κούραση σε ηρεμία και χαλάρωση. Χάρη στις αντικαταθλιπτικές του ιδιότητες, προκαλεί ευφορία, καλή διάθεση, φέρνει αρμονία, απαλύνει τις συναισθηματικές εξάρσεις ξεμπλοκάροντας τα καταπιεσμένα συναισθήματα ιδίως της γυναίκας και μας απελευθερώνει από τα αρνητικά συναισθήματα.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις υπέροχα τριανταφυλλένια μας καλλυντικά που συνδυάζουν υγεία, ομορφιά και αντιγήρανση!

Rose cream
Κρέμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, φυτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου και υαλουρονικό οξύ που προσφέρουν συνεχή ενυδάτωση, αντιγήρανση και προστασία ενάντια στη φθορά του χρόνου! Διατηρεί το δέρμα δροσερό και ελαστικό, χαρίζοντας βελούδινη όψη και ζωντάνια. Το άρωμα του τριαντάφυλλου ξυπνά και χαϊδεύει όλες τις αισθήσεις, διώχνοντας την ψυχική κούραση, χαρίζοντας σας μια υπέροχη διάθεση!



Rose Oil (Treatment) 

Moναδικό έλαιο τριαντάφυλλου για πρόσωπο και σώμα, χαρίζει ενυδάτωση, προστασία, ελαστικότητα στο δέρμα. Απαλύνει τις ραγάδες, τις ρυτίδες, το δέρμα γίνεται βελούδινο και απαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου