Τρίτη 23 Μαΐου 2017

TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ– ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ! ROSE OIL



ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ!

  Moναδικό έλαιο τριαντάφυλλου διπλής εκχύλισης για πρόσωπο και ντεκολτέ, χαρίζει προστασία, ελαστικότητα στο δέρμα, βοηθά αποτελεσματικά ενάντια στη γήρανση των κυττάρων! Απαλύνει τις ρυτίδες, το δέρμα γίνεται βελούδινο και απαλό.  Βαθιά θρέψη με ό,τι πιο αγνό μπορεί να μας προσφέρει η φύση!
  Το  έλαιο του τριαντάφυλλου, περιέχει πάνω από 300 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ανάμεσα σε αυτά οι αναγκαίες για την υγεία του οργανισμού μας βιταμίνες C,B,Ε και K . ‘Όταν απλώνεται στην επιδερμίδας δημιουργεί ένα «φράχτη» προστασίας στο δέρμα προστατεύοντας από την εισχώρηση και μόλυνση από παθογόνους παράγοντες αλλά επίσης, συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα, εμποδίζοντας την αφυδάτωση, που είναι αναγκαίο κάθε εποχή του χρόνου.  Λειτουργεί ως φυσική αντιβίωση για την προστασία του οργανισμού!
  Επιπλέον, έρευνες απέδειξαν πως η μυρωδιά των τριαντάφυλλων μπορεί να βοηθά στην οργάνωση της μνήμης σε ορισμένα στάδια το ύπνου και επίσης όταν λαμβάνεται από τον υποθάλαμο, διεγείρει την έκκριση της  σεροτονίνης, της ορμόνης της ευτυχίας, στις συνάψεις των νευρώνων του εγκεφάλου και ηρεμεί άμεσα από το στρες, εξισορροπώντας  το νευρικό σύστημα!
Το Rose oil, είναι το μοναδικό προϊόν με πολλαπλή δράση, αντιρυτιδική, ενυδατική, θρεπτική χωρίς συντηρητικά και κανένα χημικό πρόσθετο!
Το μοναδικό προϊόν χωρίς καμία τοξικότητα!
Ό,τι πιο αγνό υπάρχει στη Μητέρα Φύση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου