Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!


ΔΕΚΑ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ!

1. Μην κρατάτε θυμό μέσα σας! Αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στον οργανισμό σας και αντανακλά στο πρόσωπό σας!

2. Η διατροφή σας έχει άμεση σχέση με την ομορφιά σας! Γι' αυτό να τρώτε άφθονα φρούτα και λαχανικά που περιέχουν βιταμίνες Α,Ε,Β, C και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την ομορφιά σας!

3. Πίνετε 8-10 ποτήρια χλιαρό νερό ημερησίως, ιδιαίτερα το πρωί και το βράδυ και όχι κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Για να ζωντανέψετε τη γεύση του νερού σας, ρίξτε 2-3 σταγόνες χυμό λεμονιού, είναι αποτοξινωτικό και τονωτικό! Το νερό ενυδατώνει τον οργανισμό σας και το δέρμα σας, διευκολύνει το πεπτικό, αποβάλλει τις τοξίνες και καθαρίζει το συκώτι, τα νεφρά και όλα τα όργανα!

4. Μάθετε να λέτε όχι στους πολλούς καφέδες, στο πολύ αλκοόλ, στα πολλά γλυκά και να χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν λιγότερο το τηγάνι σας! Να χρησιμοποιείτε το λάδι της ελιάς καθημερινά στις σαλάτες σας και στα φαγητά σας ωμό και όχι τηγανισμένο ή βρασμένο. Όχι στο πολύ κρέας και ένα μεγάλο ναι στα ψάρια και τα όσπρια!

5. Όχι στο τσιγάρο! Αν όμως σας είναι πολύ απαραίτητο, περιορίστε το όσο το δυνατόν λιγότερο. Ο καπνός στενεύει τα αγγεία δημιουργώντας προβλήματα στην καρδιά σας και το κυκλοφορικό σύστημα, αυξάνει την κυτταρίτιδα, αφυδατώνει και θαμπώνει το δέρμα προκαλώντας μια υποκίτρινη χροιά. Βλάπτει το ορμονικό σύστημα των γυναικών και ευαισθητοποιεί το κεντρικό νευρικό σύστημα.

6. Να επισκέπτεστε την τουαλέτα σας καθημερινά! Με αυτό τον τρόπο αποβάλλονται οι τοξίνες και καθαρίζει ο οργανισμός. Το περπάτημα, ο καθαρός αέρας, η γυμναστική και ο διαλογισμός βοηθούν το πεπτικό σας σύστημα, καταπολεμούν το άγχος και την υπερένταση και εξισορροπούν τον οργανισμό. Στην τουαλέτα και στα γεύματα σας να ξεχνάτε τις έγνοιες και τις καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα.

7. Αγαπήστε το σώμα σας και το πρόσωπό σας, προσφέροντάς τους όλα τα σύγχρονα μέσα που υπάρχουν για την ανάδειξη και την περιποίησή τους. Μάθετε να αρχίζετε και να τελειώνετε τη μέρα σας με ένα ντους. Καθαρίζει, τονώνει, αναζωογονεί τον οργανισμό σας αποβάλλοντας την αρνητική ενέργεια. Καθαρίζετε το πρόσωπό σας πρωί και βράδυ με γαλάκτωμα ή ειδικό σαπούνι και λοσιόν. Μην κοιμηθείτε ποτέ το βράδυ χωρίς να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Έτσι αποβάλλετε όλα τα ίχνη από πούδρα, make up, σκόνη, καυσαέρια και αφήνετε το δέρμα σας να ανασάνει και να ηρεμήσει! Αν προσέχετε καθημερινά το σώμα και το πρόσωπό σας δεν θα αφήσετε τον καταλύτη χρόνο να δείξει την άσχημη πλευρά του. Αν είστε κουρασμένοι κάντε ένα χλιαρό μπάνιο με αιθέρια έλαια από λεβάντα, μαντζουράνα και χαμομήλι.

8.  Ο ύπνος είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για την υγεία και την ομορφιά σας! Διώξτε όλες τις έγνοιες, πιείτε ένα αφέψημα χαλαρωτικών βοτάνων, όπως τίλιου ή χαμομηλιού και κάντε ένα χλιαρό ντους. Έτσι ο ύπνος σας θα είναι σίγουρα καλύτερος. Αποφύγετε τα χημικά χαπάκια που μόνο προβλήματα θα σας δημιουργήσουν. Ο ύπνος είναι μια βασική ανάγκη που ανασυγκροτεί τον οργανισμό, αποβάλλει τις τοξίνες, ανανεώνει τα κύτταρα και δυναμώνει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Οι ώρες του ύπνου είναι πάντοτε ανάλογες με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού, όμως 6-8 ώρες είναι απαραίτητες. Ο ζωογόνος ύπνος χαρίζει υγεία και ομορφιά!

9. Αγαπήστε τη Φύση και αυτή θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε τον εαυτό σας! Η εξοχή και ο καθαρός αέρας είναι στοιχεία πολύ απαραίτητα για την υγεία και την ομορφιά σας! Εκτόε του ότι το περπάτημα στην εξοχή είναι άριστη γυμναστική, επίσης, διώχνει τις έγνοιες και τα άγχη, ηρεμεί το νευρικό σύστημα εισπνέοντας όλες τις υπέροχες μυρωδιές της Φύσης. Η Φύση μας προσφέρει απλώχερα ζωντάνια και εσωτερική χαρά που ακτινοβολεί και στο πρόσωπό μας!  Δεν πρέπει να χάνετε την ευκαιρία τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα και συνυπάρχετε με την Φύση και να ζείτε όσες περισσότερες ώρες μπορείτε σε αυτήν!

10. Μάθετε να αγαπάτε ότι είναι δίπλα σας! Τους ανθρώπους, τα ζώα, τη φύση, το περιβάλλον, το σπίτι σας! Μέσα από την αγάπη γεμίζετε τις μπαταρίες σας και βγάζετε από μέσα σας κάθε τι που είναι δυσάρεστο. Πάνω από όλα μάθετε να αγαπάτε και τον εαυτό σας, γιατί μέσα από τον εαυτό σας θα αγαπήσετε τους πάντες και τα πάντα! Για τον Τάκη και την Παμπίτσα η ομορφιά και η αγάπη είναι ένα και το αυτό! Το πιστεύω του ζεύγους είναι ότι δεν υπάρχει ομορφιά χωρίς υγεία και αγάπη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου