Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ



Cleansing Milk (200ml)

Cleansing Milk
Γαλάκτωμα καθαρισμού για πρωί και βράδυ, ειδικά μελετημένο για να καθαρίζει βαθιά και να ενυδατώνει το δέρμα. Πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο, έλαιο αβοκάντο, βιταμίνες και εκχυλίσματα καλέντουλας, χαμομηλιού, λεβάντας και δενδρολίβανου! Απομακρύνει κάθε βλαβερή ουσία, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ και δεν ερεθίζει τα μάτια! Χαρίζει στο δέρμα μεταξένια απαλότητα!

Οδηγίες χρήσης:  Απλώστε με τις άκρες των δακτύλων σας σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό ακόμη και στα μάτια κάνοντας ελαφριές κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε το με ένα βαμβάκι και συνεχίστε την περιποίηση με τη Lotion σας.


Rose Soap (200ml)


Rose Soap
Απαλό υγρό σαπούνι για το πρόσωπο με αντιβακτηριδιακή και αντιοξειδωτική δράση! Κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα! Πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, χαμομηλιού, λεβάντας δενδρολίβανου, φασκόμηλου και μέντας! Καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα, ρυθμίζει την λιπαρότητα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας λάμψη, βαθιά ενυδάτωση και μεταξένια όψη! Το άρωμα του τριαντάφυλλου ξυπνά και χαϊδεύει όλες τις αισθήσεις, διώχνει την κούραση, ανανεώνει και σας χαρίζει μια υπέροχη διάθεση!

Οδηγίες χρήσης:  Πλένετε πρωί και βράδυ το πρόσωπό σας, φτιάχνοντας πλούσιο αφρό κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας


Althea Soap (200ml)


Althea Soap
Aπαλό, υγρό σαπούνι για όλους του τύπους δέρματος! Καθαρίζει βαθιά χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα, πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα αλθαίας, χαμομηλιού, καλέντουλας, άρνικας, λεβάντας, δενδρολίβανου και φασκόμηλου! Αναζωογονεί τα κύτταρα, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα!

Οδηγίες χρήσης:  Πλένετε πρωί και βράδυ το πρόσωπό σας, φτιάχνοντας πλούσιο αφρό κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας


Arnica Soap (200ml)

Yγρό σαπούνι με αντιβακτηριδιακή δράση πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια κατάλληλο για λιπαρά δέρματα με ακμή (σπυράκια). Καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και ρυθμίζει την λιπαρότητα.

Arnica Soap
Οδηγίες χρήσης:  Πλένετε πρωί και βράδυ το πρόσωπό σας, φτιάχνοντας πλούσιο αφρό κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας, αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Έπειτα απλώστε την κρέμα ημέρας Achillea cream.






Peeling scrub Lavender (120ml)
Απολέπιση- Βαθύς καθαρισμός!

Peeling Scrub Lavender
 To απόλυτο προϊόν για βαθύ καθαρισμό! Οι κόκκοι βερίκοκου και αμυγδάλου, τα ένζυμα και τα αιθέρια έλαια λεβάντας που περιέχει απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και μεταξένιο!

Οδηγίες χρήσης: Aπλώνουμε το Peeling Scrub Lavender με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών και το αφήνουμε να δράσει για 5-10 λεπτά κάνοντας ελαφρύ μασάζ επιμένοντας στα λιπαρά σημεία (πηγούνι, μύτη) Αφαιρούμε με καθαρό νερό.




2 σχόλια:

  1. Ειναι οντως καλο αυτο το προιον; τι ακριβως κανει; εγω παιρνω πολυ καιρο τωρα μια κρεμα απο ενα κεντρο αισθητικης https://christies-adc.gr/ βεβαια κανω και πολλα αλλα πραγματα εκει οπως μεσοθεαπρεια και τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον καθαρισμό προσώπου μου επιλέγω προιόντα με φυσικά συστατικά από εδώ https://isisters.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή