Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ: Ιrini Kalotychou "Από εξαιρετικούς-έντιμους-ανθρώπους με Α κεφαλαίο ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ θα φτιάνονταν φυσικά!!!"

Eleni Dima: "Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την αναπλαστική αρχικά το 1994 κ απο τοτε δεν έχω χρησιμοποίησει αλλά προϊόντα απο πουθενά!!!"

Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα σχόλιά σας!

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ANAPLASTIKI CREAM!

Anaplastiki Cream 
Αnaplastiki Cream

Μία κρέμα για κάθε τύπο δέρματος χάρις στην πλούσια περιεκτικότητά της σε αντιφλογιστικά εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες Α και Ε, λεβάντα, χαμομήλι και γλυκύρριζα. Είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα και αλλεργικά δέρματα! Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά τους ερεθισμούς, ενυδατώνει το δέρμα και αναπλάθει τα κύτταρα!

Οδηγίες χρήσης:  Χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, μόνη της ή κάτω από την κρέμα ημέρας ή νύχτας. Είναι απαραίτητη για θεραπείες peeling και λεύκανσης.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ EYE CREAM!

Εye cream

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πιο ντελικάτη και ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας. Το δέρμα είναι εξαιρετικά λεπτό και απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Η κούραση, η αϋπνία, η ατμοσφαιρική ρύπανση και το μακιγιάζ δρουν επιβαρυντικά με συνέπεια να χάνεται η ελαστικότητα του δέρματος και να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι και ρυτίδες. Η Eye Cream είναι ειδικά μελετημένη για να απαλύνει τις ρυτίδες των ματιών και να εμποδίζει τον σχηματισμό τους! Συσφίγγει, ενυδατώνει και τονώνει πολύ αποτελεσματικά χάρις στα πλούσια εκχυλίσματά της από χαμομήλι, τίλιο, Gingko biloba και υαλουρονικό οξύ!


Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα. Απλώνουμε μια ικανοποιητική ποσότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και κάνουμε ελαφρύ μασάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου