Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ!

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!

ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ!






Αnaplastiki Cream

Anaplastiki Cream
 


Μία κρέμα για κάθε τύπο δέρματος χάρις στην πλούσια περιεκτικότητά της σε αντιφλογιστικά εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες Α και Ε, λεβάντα, χαμομήλι και γλυκύρριζα και αιθέρια έλαια. Είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα και αλλεργικά δέρματα! Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά τους ερεθισμούςενυδατώνει το δέρμα και αναπλάθει τα κύτταρα! Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο πρωί και βράδυ.


Cleansing Milk
Cleansing Milk 
Γαλάκτωμα καθαρισμού για πρωί και βράδυ, ειδικά μελετημένο για να καθαρίζει βαθιά και να ενυδατώνει το δέρμα. Πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο, έλαιο αβοκάντο, βιταμίνες και εκχυλίσματα καλέντουλας, χαμομηλιού, λεβάντας και δενδρολίβανου και πικραμύγδαλο! Απομακρύνει κάθε βλαβερή ουσία, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ και δεν ερεθίζει τα μάτια! Χαρίζει στο δέρμα μεταξένια απαλότητα!Οδηγίες χρήσης: Απλώστε με ένα βαμβάκι στο πρόσωπό σας μικρή ποσότητα και καθαρίστε το μακιγιάζ και τους ρύπους.


Rose Aloe Calming Lotion 

Πλούσια σε αλόη και εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, λεβάντας και δενδρολίβανου! Ηρεμεί τις κοκκινίλες, ερεθισμούς και την ξηρότητα. Επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματοςΟδηγίες χρήσης:  Mετά τον καθαρισμό, τοποθετώντας μια ικανοποιητική ποσότητα σε βαμβάκι περνάμε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις και ακολουθεί η κρέμα προσώπου σας κατά προτίμηση η Anaplastiki cream.



ΟI NIKHTΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΪΌΝΤΑ:

Βody up Cream- Rose Amour! 
Body up- Rose Amour
Κρέμα σώματος πολλαπλής δράσης! Ενυδατική και Συσφιγκτική! Περιποιείται και τονώνει αποτελεσματικά το δέρμα! Χάρις στα πλούσια εκχυλίσματα τριαντάφυλλου και κυπαρίσσι, στις βιταμίνες Β και Ε, αναπλάθει και συσφίγγει το δέρμα! Βοηθά αποτελεσματικά στη βελτίωση των ραγάδων και στην κυτταρίτιδα και βελτιώνει αισθητά η κυκλοφορία! Το άρωμα του Rose Amour θα σας σαγηνέψει!

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε την κρέμα Body up σε όλο το σώμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ και επιμένοντας στα σημεία που εμφανίζουν χαλάρωση, ραγάδες ή πρόσφατες ουλές. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Εye Cream
H περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πιο ντελικάτη και ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας. Το δέρμα είναι εξαιρετικά λεπτό και απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Η κούραση, η αϋπνία, η ατμοσφαιρική ρύπανση και το μακιγιάζ δρουν επιβαρυντικά με συνέπεια να χάνεται η ελαστικότητα του δέρματος και να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι και ρυτίδες. Η Eye Cream είναι ειδικά μελετημένη για να απαλύνει τις ρυτίδες των ματιών και να εμποδίζει τον σχηματισμό τους! Συσφίγγει, ενυδατώνει και τονώνει πολύ αποτελεσματικά χάρις στα πλούσια εκχυλίσματά της από χαμομήλι, τίλιο, Gingko biloba και υαλουρονικό οξύ!
Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα. Απλώνουμε μια ικανοποιητική ποσότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και κάνουμε ελαφρύ μασάζ.


Dragon mask
ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΒΟΤΟΧ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ DRAGON FRUIT!
Πρόκειται για μια μοναδική μάσκα με τα πιο πλούσια σε αντιοξειδωτικά φρούτα: Dragon fruit, Άγριο μήλο και Ρόδι! Επίσης περιέχει μεγάλη περιεκτικότητα σε καθαρό υαλουρονικό το οποίο έχει την πιο μεγάλη διεισδυτικότητα!!! Προσδίδει φυσική λάμψη, υγεία και τόνωση! Επαναφέρει τη νεανική ζωντάνια και ομορφιά στο πρόσωπό σας! Βοηθά στην πλήρη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών της κρέμας ημέρας ή νύχτας και παράλληλα συσφίγγει, ενεργοποιεί τους μύες του προσώπου, τονώνει την κυκλοφορία και απαλύνει τις ρυτίδες
Oδηγίες χρήσης: Σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό απλώστε την ενυδατική σας κρέμα και έπειτα από επάνω την dragon mask. Αφήστε να ενεργήσει για 20-30 λεπτά και έπειτα την αφαιρείται με χλιαρό νερό και στο καθαρό πρόσωπο απλώνεται την ενυδατική σας κατά προτίμηση την Dragon cream.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου