Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!!!

ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ!!!


ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΟΥΛΙΟΥ!
ΑΠΟ 80 ΜΟΝΟ 50ευρω!

Όταν είναι καθαρό το δέρμα λάμπει από υγεία και ομορφιά!

 Μίνι θεραπεία απολέπισης και ανανέωσης στο σπίτι με προϊόντα Pampitsa Beauty! Σας προτείνουμε μια φορά την εβδομάδα να αφιερώνετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας με 2 πολύ σημαντικά προϊόντα καθαριότητας, με το Peeling Scrub Levander και μια πολύ ευεργετική μάσκα τη Mask D'Eclairage για λιπαρά δέρματα ή την Aloe lifting mask!!!




Peeling scrub Lavender 
Απολέπιση- Βαθύς καθαρισμός!
Peeling Scrub Lavender
 To απόλυτο προϊόν για βαθύ καθαρισμό! Οι κόκκοι βερίκοκου και αμυγδάλου, τα ένζυμα και τα αιθέρια έλαια λεβάντας που περιέχει απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και μεταξένιο!

Οδηγίες χρήσης: Aπλώνουμε το Peeling Scrub Lavender με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών και το αφήνουμε να δράσει για 5-10 λεπτά κάνοντας ελαφρύ μασάζ επιμένοντας στα λιπαρά σημεία (πηγούνι, μύτη) Αφαιρούμε με καθαρό νερό. Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την εβδομάδα!




Μasque d’ Eclairage:  Ειδικά μελετημένη μάσκα για λιπαρά δέρματα με ακμή. Αποβάλλει τις τοξίνες, καθαρίζει σε βάθος το δέρμα από τα μαύρα στίγματα, τονώνει τους ιστούς, συστέλλει τους πόρους και ξεκουράζει! Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα σε καθαρό πρόσωπο. Απλώνετε ένα λεπτό στρώμα μάσκας σε όλο το πρόσωπο, εκτός από την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε τη μάσκα να δράσει 20-30 λεπτά και μετά αφαιρέστε με χλιαρό νερό. 


ΑLOE LIFTING MASK:
ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΝΕΙ!
Μάσκα φυσικού Βοtox, για κάθε τύπο δέρματος! Πλούσια σε αλόη, φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια που συσφίγγουν και λειαίνουν το δέρμα! Προσδίδει φυσική λάμψη, υγεία και τόνωση! Επαναφέρει τη νεανική ζωντάνια και ομορφιά στο πρόσωπό σας! Βοηθά στην πλήρη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών της κρέμας ημέρας ή νύχτας και παράλληλα συσφίγγει, ενεργοποιεί τους μύες του προσώπου, τονώνει την κυκλοφορία και απαλύνει τις ρυτίδες!

Οδηγίες χρήσης: Απλώνετε την Aloe Lifting Mask σε όλο το πρόσωπο και λαιμό, εκτός από την περιοχή των ματιών, την αφήνετε να δράσει 20-30 λεπτά. Παράλληλα βάζετε 2 κομπρέσσες με αγνό ανθοροδόσταγμα στα μάτια σας και χαλαρώστε. Έπειτα την ξεβγάζετε με χλιαρό νερό, έπειτα με κρύο νερό. Κάντε spray στο πρόσωπό σας με το Top secret και απλώνετε πάλι την κρέμα ημέρας ή νύχτας. Τη μάσκα την εφαρμόζετε 1-2 φορές την εβδομάδα.




ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου