Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ και της πλήρης ενυδάτωσης!



Gingko biloba + Top Secret από 65€ στα 40€ μόνο!
Δυο προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναίκα!!
Μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ επειδή θέλουμε να είμαστε όλο το καλοκαίρι ενυδατωμένες, λαμπερές και να μην λείπει η υγρασία από το δέρμα μας!
Η βαθιά ενυδάτωση είναι το μυστικό της αντιγήρανσης!
Για άριστα αποτελέσματα απλώνουμε το Gingko Biloba σε όλο το πρόσωπο και δίνουμε έμφαση γύρω από τα μάτια και τις ρυτίδες έκφρασης!
Στη συνέχεια κάνουμε spray με το καταπληκτικό Top Secret και θα νιώσουμε άμεσα μια απίστευτη φρεσκάδα και λάμψη!


Gingko biloba 

Ένα υγιές και όμορφο πρόσωπο έχει σαν κύριο σημείο αναφοράς τη συστηματική ενυδάτωση του δέρματος! Το Gingko biloba  είναι ένα gel που βοηθάει στην αποσυμφόρηση των αγγείων και την βαθιά ενυδάτωση. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α,E,C, υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα του θαυματουργού φυτού Ginkgo biloba. Παρέχει πλούσια τροφή στο δέρμα προστατεύοντας το από τις καθημερινές κακουχίες σαν ασπίδα υγρασίας! Είναι το ιδανικό gel για εντατική θεραπεία ενυδάτωσης και συνίσταται ιδιαίτερα για τους μαύρους κύκλους και απαλύνει τις ρυτίδες των ματιών! Απαραίτητο για κάθε τύπο δέρματος!

Τop Secret 

Ενυδατώνει καθημερινά πολύ βαθιά το δέρμα διώχνοντας αμέσως τα σημάδια της κούρασης! Το μυστικό του είναι τα φυτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, δενδρολίβανου και άνθη νεραντζιάς! Για απόλυτη ενυδάτωση κάνετε spray καθημερινά!


Για τον Ιούλιο! Προλάβετε, μόνο για λίγα κομμάτια!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου